Dj Zwolle Bruiloft  thumbnail

Dj Zwolle Bruiloft

Published Jul 06, 23
4 min read

Bruiloft Dj Groningen

Het feest was helemaal top en dit was mede te danken aan het geweldig muziek dat werd gedraaid door Finch discoteam. We willen DJ Ferry ontzettend bedanken voor zijn diensten. Je muziek was top, je wist goed op de menigte in te spelen en droeg enorm bij aan de sfeer.

Geen gemakkelijke opgave met zo’n gemêleerd gezelschap! Van Kirsten en Sebastiaan op 30 september 2017 via The, Perfect, Wedding Wouter en zijn team hebben van ons bruiloftsfeest een ontzettende knaller gemaakt waar iedereen het over heeft. bruiloft dj hoorn. Iedereen stond op de dansvloer los te gaan, onze grootste wens voor de avond.

Wouter is heel ontspannen, weet wat hij doet, en weet wat hij van ons als bruidspaar nodig heeft om de avond helemaal op ons aan te passen. Na de openingsdans is de dansvloer geen moment leeg geweest, wat een avond! Ook van de gasten hebben wij alleen maar complimenten gekregen over de muziek.Wouter, bedankt! Bij ons 12,5 jarig jubileum weten we wie we vragen om de muziek te verzorgen 😉 Van Marco en Janneke op 7 september 2017 via facebook Gewoon een fijne vent, die Wouter. bruiloft dj drenthe. Luisterend oor voor jouw wensen, ook tijdens de dag zelf - prijs dj bruiloft. Waardoor je het feest krijgt dat je zoekt en continu de juiste stemming.

Onze muzieksmaak is nogal breed en het is lastig om daar definitief iets voor te bepalen wat er op je bruiloft gedraaid moet worden. Je wilt tenslotte toch vooral dat je gasten dansen - band of dj op bruiloft. DJ bruiloft. Uiteindelijk hadden wij DJ Ruud op onze bruiloft. Een aantal dagen voor de bruiloft nam hij nog even contact op om de laatste dingen door te spreken.

Dj Bruiloft Rotterdam

Het paste mooi in ons geheel - bruiloft dj diyo. Het blijft wel lastig om de muziek te bepalen. Onze gasten vroegen wat andere nummers aan als wat wij van tevoren hadden aangegeven maar de avond beleef je in zo’n roes dat ik op dat moment vooral bezig was met genieten en niet zozeer de muziek aan het afstemmen was.

Maar dat is meer een verbeterpuntje , maar lag ook deels aan ons als bruidspaar (DJ huwelijk). Al met al hebben we lieve berichten gekregen van onze gasten en hebben er toch nog aardig wat mensen gedanst dus daar ging het om. We hebben een hele gezellige avond gehad en DJ Ruud is erg aardig.

De DJ en de combinatie met de saxofoon was geweldig. We hebben van de eerste minuut tot de laatste ervan genoten. Er komen ook alleen maar complimenten over jullie en hoe we jullie gevonden hebben. Bedankt voor alles nog een ook hoe goed je geluisterd hebt naar onze wensen…top dus! Groetjes van ons, Asu En Marja Van Berbel en Timen op 24 juni 2017 via mail Heey Wouter! Wij kijken nog steeds met heel veel plezier terug op een hele bijzondere dag! We hebben zelf erg genoten van het feest en jouw Dj-kunsten speelden daar een grote rol in! Van verschillende gasten hebben we gehoord dat ze erg onder de indruk waren van jou! Groetjes Berbel & Timen Van Laurens-Jan en Toos op 17 juni 2017 via mail Hoi Wouter, We zijn net weer thuis van onze huwelijksreis, vandaar de late reactie. bruiloft dj amstelveen.

Hij heeft de hele avond de dansvloer vol weten te houden, zelfs tot na het einde van het feest. We hebben veel complimenten gekregen van mensen dat ze in lange tijd niet zo’n leuk feest hebben gehad. We zullen Finch Discoteam dan ook zeker aanraden bij familie en vrienden (bruiloft dj paul elstak). Nogmaals bedankt voor alles! Groetjes, Jaap en Lise Van Larah en Maurits op 24 mei 2017 via facebook 24 mei 2017 zijn Maurits en ik getrouwd.

We hebben er in ieder geval zelf heel erg van genoten en we kregen er ook van onze gasten hele goede reacties op (band of dj op bruiloft). Nogmaals bedankt dat jullie er zelfs met zo’n gemengde groep een top feestje van hebben weten te bouwen! Groetjes, Lis & Michel Van Bente op 20 mei 2017 via The, Perfect, Wedding.

Dj Bruiloft Groningen

Zonder veel aanwijzingen, maar met de mogelijkheid tot aanvragen van verzoeknummertjes is het een geweldig feest geworden - bruiloft dj paul elstak. Wouter voelde goed aan wat hij moest draaien, en de dansvloer is de hele avond gevuld geweest. Ik denk dat onze bruiloftsgasten bij een volgend feest aan Finch zullen denken, en ik zal het zeker aanraden. feest dj bruiloft.

Maar het feest is er niet minder om geworden (bruiloft dj). Bedankt voor je goede service en aandacht. En wil je ook nogmaals de complimenten overdragen een Marck en aan de saxofonist. Helaas hebben wij hem niet echt persoonlijk kunnen bedanken. Hartelijke groet, Huib en Ellen Van Leon en Suzanne op 26 april 2017 via facebook Wat een te gek feest heeft DJ Wouter voor ons verzorgd vorige week woensdag op onze bruiloft !! Wij zijn getrouwd in Hotel ARA te Zwijndrecht.

Latest Posts

Leuk Voor Een Feest!: Homepage

Published May 17, 24
7 min read

Geslaagd Feest

Published May 08, 24
6 min read

Meiboom Feest

Published May 06, 24
5 min read