Safelink Template Blogger  thumbnail

Safelink Template Blogger

Published Oct 26, 22
10 min read

Blogger Com Templates

Iedereen die kan schrijven, foto’s maken, tekenen, video’s maken of illustreren, kan een blogger worden. De basis is simpel. Regelmatig iets produceren, online gooien en promoten. Hoewel de basis simpel is, is het wel de grootste uitdaging (blogger templates free download). Waar haal ik keer op keer inspiratie vandaan? Hoe motiveer ik mezelf om te beginnen? Heb ik de moed om dit persoonlijke verhaal of deze vrij onbekende tip te delen? Hoe zorg ik voor shares? Voor reacties? En voor bezoekers? Daarbij komt ook nog het opzetten van het blog.

Bijvoorbeeld: Hoe word ik bekend met mijn blog? Hoe verdien ik geld met mijn blog? Hoe word ik vindbaar in Google? Hoe krijg ik een mooi en professioneel design? Ik ga mijn best doen om alle bovenstaande vragen zo goed mogelijk te beantwoorden (blogger templates free download). Op zo’n manier dat zakelijke bloggers, foodbloggers, fashionbloggers, sportbloggers en alle andere soorten en mate bloggers geholpen worden.

Het is een redelijk uitgebreid artikel. Dus pak wat te drinken – misschien wat te eten – en ga er goed voor zitten. Dit zijn hoofdonderwerpen: Tips blog beginnen (hoe maak je een blog) Tips voor het bloggen (het schrijven van blogs) Tips voor het bekend worden met je blog Tips voor het geld verdienen met bloggent - Vanessa.De reden dat je een blog begint. Wat is die? Een van de redenen dat de meeste bloggers vroeg of laat stoppen is omdat ze zijn begonnen met de verkeerde redenen. Ze doen het bijvoorbeeld alleen voor het geld. Ja, je kan geld verdienen met een blog, maar dat kan een flinke tijd duren.

Als je het puur voor het geld doet, dan kan je beter wat anders doen (er zijn makkelijkere manieren om geld te verdienen). Een ander probleem is dat ze beginnen met schrijven over een onderwerp waar ze weinig interesse in hebben (vaak ook gebaseerd geld, soms puur omdat andere bloggers dat doen).

Onderwerpen waar je de komende 2, 5 a 10 jaar over zou kunnen schrijven. Het hoeft geen passie te zijn. Nee. Ik denk zelfs dat de meeste mensen geen brandende passie hebben. blogger templates free download. Maar iedereen heeft wel interesses. Dat zijn de onderwerpen waar je blogs over leest, video’s over bekijkt en boeken over leest… in je vrije tijd.

The Blogger Bootcamp

Maar ook feminisme, fashion, oude auto’s, marketing, Russische geschiedenis, persoonlijke ontwikkeling en achtmiljoen andere onderwerpen. Het is tijd voor the nitty-gritty. Het beginnen van je blog. En dat is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Met 10 minuten werk kan je al een blog online hebben staan. blogger templates free download. Maar je bent wel een avondje of twee zoet met het aanpassen van het blog zodat het bij jou past.De naam moet namelijk uniek zijn. De domeinnaam (het webadres) moet nog vrij zijn. En er zijn al 5 miljoen . nl domeinnamen vastgelegd en al 120 miljoen . com domeinnamen. Ik heb al eens een uitgebreid artikel over het bedenken van een domeinnaam geschreven. Die kan je gebruiken als de onderstaande tips niet voldoende zijn.Het liefst streepje (-). Dit kunnen bestaande woorden zijn en niet-bestaande woorden. Misschien kan je: een, de, het, die, dat voor het woord zetten. Kan je bijvoeglijk naamwoord toevoegen? Denk aan de meervoudsvorm. Brainstorm even en als je er niet uitkomt, dan kan je het bovenstaande artikel lezen. Oke. We moeten nu een belangrijke vraag beantwoorden.

Met een eigen blog. Met hosting en een domeinnaam. Maar, tjah, ik werk voor een hostingbureau (xel (je zit nu op de website)). Dus het kan zijn dat ik lichtelijk bevooroordeeld ben. Laten we daarom beginnen met de situaties waarbij het beter is om een gratis blog te beginnen. Als je een eenmalige reis gaat maken en een reisblog wil maken voor die reis.

Als je een persoonlijk blog gaat maken, waar je persoonlijke verhalen wil publiceren voor vrienden en familie, dan kan je een gratis blog maken. Als je echt krap bij kas zit (als je niet 5 a 10 euro per maand over hebt), dan kan je een gratis blog beginnen - blogger templates free download. Als je erg onzeker bent over bloggen wel iets voor jou is en je wilt het eerst even uitproberen (en je vindt het niet erg om later een paar uur bezig te zijn en wat geld te besteden aan het verhuizen van je blog), dan kan je een gratis blog beginnen.

Meer schijfruimte (je kan dan meer foto’s en berichten plaatsen), een gratis . nl, . com of . eu domeinnaam (ter waarde van 3,95 of 12 euro per jaar), een supersnelle website (2 tot 4x zo snel als normaal) en een automatische installatie van Word, Press. Het grootste pluspunt (en wat de reden is dat de meeste mensen een Word, Press hostingpakket kiezen) is: Het is simpel.

Zweedse Blogger

En dan helpen zij jou verder. Dat scheelt je op jaarbasis tientallen gefrustreerde uren zoekwerk en mogelijk zelfs het inhuren van een webbouwer om problemen op te lossen. Yes? We hebben hier een stap voor stap handleiding voor het maken van een Word, Press blog die je zo kan gebruiken voor het bouwen van je blog.

Als je begint met bloggen dan kan het redelijk ongemakkelijk zijn. Helemaal als je niet gewend bent om als jezelf te schrijven. Maar schrijf iedereen niet altijd als zichzelf? Ik vind van niet. Ik tenminste niet. Toen ik begon met bloggen (ik heb mijn eigen blog 000. nl), schreef ik zoals ik voor mijn studie schreef.

Langdradig. Onnodig complexe zinnen. En saai. Meestal heb je het niet eens door. Het is namelijk de manier hoe je schrijft. Maar is die manier van hoe je schrijf ook gelijk aan de manier zoals je praat? En dat was bij mij niet het geval. Het duurt altijd even voordat je jouw eigen stem vindt.

Je probeert, je imiteert en je experimenteert. Je kijkt naar andere schrijvers en pakt de stukjes die bij jou passen. Daarna is het kijken wat het juiste volume van elk stukje is. Iets minder dan Y, maar meer dan X. En zelfs als jij jouw eigen stem vindt, blijft jouw stem zich ontwikkelen (blogger templates free download).

Als persoon, als schrijver, als blogger. Je schrijft beter. Je schrijft zelfverzekerder. Je schrijft makkelijker. En je schrijft persoonlijker. Alle vier punten hebben een enorme invloed op hoe de lezer jou ziet. Als ze geen persoon in een blog vinden, kunnen ze ook geen band met jou opbouwen. Een band die zorgt dat ze op jouw blog terugkomen, dat ze reageren, dat ze jouw artikelen delen en als je iets verkoopt, dat ze van je kopen.

Jij bent jij. Een persoon. Met ervaringen, gedachten, kennis en meningen. Zolang je meer weet – of andere dingen weet – dan de mensen voor wie je wilt bloggen, zit je goed. De beste comedians waren niet de grappigste toen ze op school zaten. De beste schrijvers konden niet het beste schrijven.

Blogger Blogs To ReadKijk je tegen een blogger op? Bekijk dan maar eens zijn of haar eerste 20 of 50 artikelen. Die waren echt niet zo goed. Ken je iemand die enorm toffe video’s maakt? Bekijk dan zijn eerste 50 video’s - blogger templates free download. Het maakt ook niet uit als jij nu niet zo goed bent in bloggen.

Dat komt met de tijd. Gewoon beginnen. Zie het als een groot experiment. Kijk wat werkt en als iets niet werkt, dan kijk je wat je daar van kan leren. En stapje voor stapje wordt je een betere en meer professionelere blogger. De omgeving. En dan bedoel ik niet je directe omgeving.

Inspiratie haal je uit andere blogartikelen, boeken die je hebt gelezen, films die je hebt gezien, documentaires die je hebt bekeken, gesprekken van vreemden en gesprekken met bekenden. Valt iets op? Dan kan dat de input zijn van een artikel - blogger templates free download. Bouw een verhaal om het ene idee dat je wil bespreken.

Op zo’n manier dat de lezers er wat van opsteken. Met inspiratie is het niet zo lastig om te schrijven. Zonder inspiratie wel. En als je zonder inspiratie toch wat kan produceren, dan heb je direct een voorsprong op 70% van de bloggers. Hoe begin je wanneer je geen inspiratie hebt? Er zijn een paar tactieken.

Gewoon beginnen met schrijven en kijken waar je uitkomt. Dat betekent dat het niet uitmaakt of wat je schrijft goed is. Het maakt niet uit of er taalfouten inzitten. Het maakt ook niet uit waar het over gaat. Het is een concept waar jij je laat leiden door je onderbewuste.

Misschien over een tip die je laatst hebt gehoord. Of iets wat je op is gevallen. Daarna beschrijf je wat je over die tip denkt. Het schrijven zelf gaat je op ideeën brengen. Soms gebeurt het na de derde zin, soms na de 30ste. Daarna is het een kwestie van doorgaan en het begin weggooien.

Blogger Tv

Dit betekent een specifiek onderwerp kiezen, bijvoorbeeld festivalkleding of productiviteit. En daarna ga je nadenken of nadenkend schrijven over het onderwerp. Welke andere onderwerpen kan je koppelen aan het specifieke onderwerp dat je hebt gekozen? Bij productiviteit kan je misschien denken aan het nut van slapen. En nog specifieker, het nut van dutjes.

En weer een andere tactiek is het scannen van de titels van blogartikelen van andere bloggers en bij elke titel denken ‘Hoe denk ik hierover?’, ‘Wat kan ik hier over zeggen’ en ‘Waar denk ik nog meer aan als ik dit hoor?’. Verwerk niet zo bekende verhalen in het artikel.Hou de lezer nieuwsgierig. Begin sterk. Eindig sterk. Verzin kloppende en niet voor de hand liggende metaforen. Voeg visuele elementen die iets toevoegen toe. Maak je eigen illustraties als het kan. Huur iemand in. Lees de tekst hardop voor. De tekst moet vloeien. Bedenk een nieuwsgierigmakende titel. Bedenk nieuwsgierigmakende koppen.

Onderzoeken. Cijfers. Met bron. Grafieken? Taartdiagrammen? Screenshots? Wanneer je het hebt over meer bezoekers, meer shares of meer reacties dan hebben we snel de neiging om in nummers de denken. Vandaag 30 bezoekers. Of 1. 500 bezoekers. Oh.. dit artikel heeft 3 shares en deze 16. En dat is gevaarlijk als je snel(ler) bekend wil worden.

Het ligt misschien voor de hand, maar het draait om mensen. Maar dat is nog steeds een beetje vaag. Maak het daarom kleiner (Vanessablogt.be). Het draait om één persoon. Neem een vriend, vriendin, kennis of collega in gedachten. Of nog beter: jouw ideale klant/bezoeker. En als je echt niemand kan verzinnen, jezelf.

En dan weet je eigenlijk al wat je moet doen om bekend te worden. Als je snel bekend wil worden, moet je anders zijn. Je moet je onderscheiden. Kan je een bepaald concept aan blog verzinnen die elke week of maand terugkomt? Een webdesigner zou elke maand een ‘website break-down’ kunnen doen. blogger templates free download.

Se Ranking Seo Blogger

Een persoonlijke blogger zou bijvoorbeeld elke maand een ‘perfecte kroegentocht in [stad]’ kunnen publiceren. blogger templates free download. Met de beste bars. De reden waarom ze uniek/tof zijn. En de beste route. Een marketeer zou een stap voor stap verslag kunnen geven van een testwebsite die hij promoot. Wat heb je gedaan en wat was het effect hiervan? Kan jij iets bedenken wat jij vaak kan herhalen en wat een reden kan zijn dat men jouw blog blijft volgen? Iedere blogger heeft een publiek.

En iedereen wil het publiek vergroten. Hoe vergroot je dan elkaar publiek? Door jouw publiek kennis te laten maken met het publiek van een ander. En vice versa. Het bereik van beide bloggers wordt groter. En beide bloggers krijgen meer mensen die beter bij hun blog passen. Deel de artikelen van andere bloggers.

Reageer op social media. En stuur ze eens een mailtje (blogger templates free download). De kans is groot dat ze het terug doen. Let wel goed op dat grote bloggers meer aandacht krijgen dan kleinere bloggers, hierdoor is het veel moeilijker om in contact te komen met grote bloggers. Focus op blogs die even groot, iets kleiner of iets groter zijn.

Latest Posts

Leuk Voor Een Feest!: Homepage

Published May 17, 24
7 min read

Geslaagd Feest

Published May 08, 24
6 min read

Meiboom Feest

Published May 06, 24
5 min read